FICON-TUOTTEET


 


Kuumasinkityksen, ruostumattoman teräksen ja muovin käytöllä hiekoittimista on saatu kevyitä ja kestäviä. Hiekoittimien toimintoja ohjataan ajoneuvon sisälle sijoitetusta helppokäyttöisestä hallintalaitteesta. FC HIEKOITTIMET ovat matalarakenteisia ja ajoneuvon kokonaismittojen suureneminen on minimoitu, helpottaen työskentelyä myös ahtaammilla piha-alueilla.

Hydraulinen hiekoitin FC S1300

 

FC S1300 on ajoneuvon perälaudan tilalle asennettava telahiekoitin. Hiekoittimen työleveys on 1,3 m ja omamassa 55 kg. Hiekoitin on kuumasinkitty sekä pulverimaalattu ja tilattavissa myös auton väriin sävytettynä.

Pikakiinnikkeiden ansiosta sen irrotus ja kiinnitys on helppoa. Pyörimisnopeudensäädöllä voidaan säätää hiekan määrää suoraan ajoneuvon ohjaamosta.

Hiekoitinta käytetään kippaavan lavan, sisäkippilavan tai 300 litran säiliön kanssa.

FC S1800

 

Uutuusmalli!

FC S1800 on ajoneuvon perälaudan tilalle asennettava telahiekoitin. Hiekoittimen työleveys on 1,8 m, kokonaisleveys 2,03 m ja omamassa 120 kg. Hiekoitin on kuumasinkitty ja asiakkaan toiveen mukaan valittavissa myös pulverimaalatulla pinnoitteella.

Telan pyörimisnopeudensäädöllä saat helposti hallittua hiekan määrää ohjaamosta. Voit valita hiekoittimen joko sähköisenä tai hydraulisena ja moottori jää aina hiekoittimen rungon sisään suojaan vaihtelevilta sääolosuhteilta. Nostokorvakoista nostat ja liikuttelet hiekoitinta kätevästi työkoneen tai nosturin avulla.

Hydraulinen hiekoitin FC DS7000

 

FC DS7000 on FC S1300 telasirottimeen helposti asennettava lisälaite. DS7000 hiekoittimen työleveys on 1,3 – 7 metriä ja omamassa 35 kg.

Hiekoittimen kaksoislautasrakenteen ansiosta sillä saadaan aikaan tasainen hiekoitus. Kuumasinkityksellä ja RST-teräksellä hiekoittimesta on saatu luja ja pitkäikäinen.

FC DS700E sähköinen lautashiekoitin

 

FC DS700E lautashiekoitin toimii sähkökäyttöisesti joko 12 tai 24 voltilla. Vaihtoehtoisesti hiekoitinta voidaan käyttää hydrauliikalla.

Hiekkatilavuus 700 litraa, työleveys 1,5 – 7,0 metriä ja omamassa 140 kg. Hiekoittimen pituus 1950 mm, leveys 1300 mm ja korkeus 700 mm. Säiliö valmistetaan lujasta 8 mm PE-HD-muovista, teräsosat kuumasinkitystä tai ruostumattomasta teräksestä.

Pikakiinnitteinen, kumityynyin varustettu lautasosa joustaa esteeseen osuessa. Käännettävissä käsin tai lisävarusteisena sähköisellä käännöllä.

Hiekoittimen irrotus ja kiinnitys on pikakiinnikkeiden ansiosta helppoa. Hiekan määrää ja työleveyttä voidaan säätää helppokäyttöisestä hallintalaitteesta ajoneuvon ohjaamosta. Varustettuna ruuvin peruutuksella, mikä mahdollistaa jumittuneen hiekan irroituksen.

Klikkaa kuvat isoksi

FCDS700E_1
FCDS700E_2
FCDS700E_5
FCDS700E_6

Sähköhiekoitin FC S1300E

 

Käyttö 12 tai 24 V alennusvaihteellinen sähkömoottori. Hiekoittimen työleveys on 1,3 m ja omamassa 60 kg.

Sähköhiekoittimen irrotus ja kiinnitys on helppoa pikakiinnikkeiden ansiosta. Pyörimisnopeudensäädöllä hiekan määrää voidaan säätää suoraan ajoneuvon ohjaamosta.

Sähköhiekoitin FC S1300E 300L

 

FC S1300E 300L on sähkökäyttöinen telasirotin. Hiekkasäiliön tilavuus on 300 litraa ja työleveys 1,3 metriä. Hiekan määrää säädetään auton ohjaamossa olevasta helppokäyttöisestä hallintalaitteesta. 

Hiekoitin asennetaan pikakiinnitteisesti perälaudan paikalle, siinä on erittäin pieni peräylitys ja matala rakenne.