FICON-TUOTTEET


 


FC LUMIAURAT ovat kotimaisia korkealaatuisia tuotteita. Suurlujuusteräksen käytön ansiosta FC LUMIAURAT ovat kevyitä, kestäviä ja helppoja asentaa. Lumiauran toimintoja ohjataan auton vaihdevivussa olevasta hallintalaitteesta tai joystick-ohjaimesta. FC LUMIAURALLA ajoneuvon kokonaismittojen suureneminen on minimoitu, helpottaen työskentelyä myös ahtaammilla piha-alueilla.

Mallivaihtoehtoja ovat suora-aura, heittäväsiipinen aura ja nivelaura hydraulisina tai sähköhydraulisina. Terävaihtoehtoina joustava hammasterä, kulutusteräksinen hammasterä ja sileä terästerä.

Lumiaura FC S2200

 

FC S2200 on suora lumiaura, joka on tarkoitettu piha-alueiden auraukseen. Sen työleveys on 2,2 metriä ja omamassa n. 110 kg.

Aurassa on hydraulinen nosto ja kääntö, kääntösylinterit on varustettu varoventtiilein. Lumiauran toimintoja ohjataan auton vaihdevivussa olevasta hallintalaitteesta. Pikakiinnitys merkkikohtaiseen kiinnitysrunkoon.

Joustavan terän vaihtoehtoina ovat hammastettu ja sileä terä. Terästerää on saatavilla hammastettuna sekä erityisesti jääkenttien auraukseen soveltuvaa sileää sikliterää.

Lumiaura FC S2200E

 

FC S2200E on tarkoitettu piha-alueiden auraukseen. Se on sähköhydrauliikalla toimiva suora lumiaura, jonka työleveys 2,2 metriä ja omamassa n. 125 kg. Aurassa on sähköhydraulinen nosto ja kääntö, kääntösylinterit on varustettu varoventtiilein. Mahdollista saada myös mekaanisella käännöllä ja esim. sähkövinssillä tapahtuvalla nostolla.

Pikakiinnitys merkkikohtaiseen kiinnitysrunkoon. Auran toimintoja ohjataan auton vaihdevivussa olevasta hallintalaitteesta.

Joustavan terän vaihtoehtoina ovat hammastettu ja sileä terä. Terästerää on saatavilla hammastettuna sekä erityisesti jääkenttien auraukseen soveltuvaa sileää sikliterää.

Lumiaura FC V2300

 

FC V2300 on nivelaura, jonka työleveys on 2,0 - 2,3 metriä ja omamassa 115 kg. Tarkoitettu piha-alueiden auraukseen.

Pikakiinnitys merkkikohtaiseen kiinnitysrunkoon. Auran toimintoja ohjataan auton vaihdevivussa olevasta hallintalaitteesta hydraulisesti.

Terävaihtoehtoina ovat joustava erikoisterä ja kulutusteräksinen hammasterä. Auran siivet on varustettu hydraulisin varoventtiilein vaurioiden välttämiseksi törmäystilanteissa.

Lumiaura FC V2300E

 

FC V2300E on sähköhydrauliikalla toimiva nivelaura, jonka työleveys on 2,0 - 2,3 metriä ja omamassa 135 kg. Tarkoitettu piha-alueiden auraukseen.

Pikakiinnitys merkkikohtaiseen kiinnitysrunkoon. Lumiauran toimintoja ohjataan auton vaihdevivussa olevasta hallintalaitteesta.

Auran siivet on varustettu hydraulisin varoventtiilein vaurioiden välttämiseksi törmäystilanteissa.

Auran asennustyö varustelun yhteydessä on nopeampi, koska autoon ei asenneta kiinteää hydrauliikkaa.

Klikkaa kuvat isoksi

V2300E_1
V2300E_2
V2300E_3

FC MS2500 muuttuva siipinen heittävä lumiaura

 

Muuttuva siipinen heittävä lumiaura, jonka työleveys on 2,2 - 2,5 metriä ja omamassa 135 kg. Auran runko on suurlujuusterästä ja siipi kestävää sekä liukasta PE-HD-muovia.

Siiven muoto säätyy automaattisesti auraa käännettäessä ja mahdollistaa aurauksen vauhdikkaasti oikealle tai vasemmalle käännettynä. FC MS2500 lumiaura on suunniteltu kevyenliikenteen väylien, teiden ja piha-alueiden auraukseen.

Hydraulinen tai sähköhydraulinen käyttö. Pikakiinnitys merkkikohtaiseen kiinnitysrunkoon.

lumiaura FC V2000

 

FC V2000 on nivelaura, jonka työleveys on 1,7 - 1,95 metriä ja omamassa 135 kg. Tarkoitettu piha-alueiden auraukseen.

Aura on tarkoitettu pienkuormaimiin kuten Kramer, Avant ja Norcar. Pikakiinnitys etukuormaimeen. Auran toimintoja ohjataan ohjaamosta hydraulisesti.

Teränä aurassa käytetään joustavaa erikoisterää. Auran siivet on varustettu paineakuilla vaurioiden välttämiseksi törmäystilanteissa.

FC V2000S on varustettu kulutusteräksisellä hammasterällä.